Bliv skarp på Excel

22 december 2019 Cecilie Mortensen
Bliv skarp på Excel

Excel er om noget et program, som kan være en forlænget arm, når det kommer til at strukturere og håndtere større mængder data. For hvorfor ikke alliere sig med de programmer, som kan hjælp en godt i mål, hvis man skal organisere data, analysere data eller præsentere data for arbejdspladsen eller kunder? Det kan både spare den enkelte medarbejder tid samtidig med, at data kan præsenteres på en mere overskuelig måde. 

Det er dog langt fra alle, som kender til det fulde potentiale af Excel. Af den grund kan det også være ideelt at ekstra uddannelse sit personal på et Excel kursus, hvis det er et program, som er særligt brugt på netop jeres arbejdsplads. 

Tilmeld et kursus i København der passer til dine medarbejdere

Der findes en lang række forskellige kurser, hvis man ønsker Excel hjælp i København. Der er dog gode muligheder, hvis man kontakter 4d. Her findes der kurser i forskellige sværhedsgrader, alt efter hvad der passer til de medarbejdere, der skal have kurset. 

Hos 4d er der fleksible muligheder, når det kommer til det praktiske omkring kurset. De har nemlig også mulighed for at komme ud til din arbejdsplads, når kurset skal holdes – og det kan gøres hele setuppet en hel del lettere – især hvis der er mange medarbejdere, som skal på det. 

Nogle af de forskellige kurser de udbyder er: 

Excel grundlæggende

Excel udvidet

Excel avanceret

Excel brush-up grundlæggende

Excel brush-up udvidet

Excel VBA programmering grundlæggende

Listen fortsætter og dette er kun et lille udpluk af de forskellige Excel kurser i København, som du kan tilmelde dig til hos 4d. Du kan derfor med fordel kontakte dem, hvis du ønsker mere infomation omkring, hvordan de kan imødekomme behovene på din arbejdsplads. Her kan du desuden også indhente et uforpligtende tilbud i god tid før kurset. 

Flere Nyheder