Få den bedste hjælp til bilen på dit lokale autoværksted

02 januar 2020 Astrid Pedersen
Få den bedste hjælp til bilen på dit lokale autoværksted

Som bilejer er det en rigtig god idé at have kontakt til et auto værksted af høj kvalitet. Du vil have stor glæde af en mekaniker, som kender dig og din bil, både i tilfælde af akut opståede skader og når bilen skal til service. Samtidig er det en fordel at have en service aftale med et værksted tæt på, således at bilen ikke skal så langt, hvis den skal repareres – og du ikke skal rejse mange kilometer, når bilen skal hentes igen. Og så kan du samtidig bruge det tilknyttede dæk hotel til opbevaring af dine sommer og vinter dæk, således at de ikke optager plads i garagen, på loftet eller i carporten.

Find dit nærmeste auto værksted i Skanderborg

Er du bosat i – eller i området omkring – Skanderborg, kan du med stor fordel besøge det anerkendte autoværksted Lindgaard Auto. Hos Lindgaard Auto er du sikker på at få en på én og samme tid personlig og professionel service. Det velrenommerede værksted huser udelukkende dygtige og erfarne medarbejdere samt det nyeste og mest moderne udstyr. Og så anvendes der kun reservedele, som holder samme standard som – eller højere end – de originale dele. Lindgaard Auto er godkendt til at stemple i service bogen tilhørende nyere biler, således at fabriks garantien på disse forlænges.

Hvad kan Lindgaard Auto tilbyde?

Ud over reparation af såvel konventionelle biler som elbiler, campingvogne og trailere kan Lindgaard Auto tilbyde en række service ydelser – her under montering og reparation af klima anlæg og air condition anlæg, opsætning af musik og stereo anlæg i din bil, udbedring af lakskader, installering af gps tyverisikring med satellit overvågning samt klargøring til syn.

Du kan også få foretaget 2 og 4 hjuls udmåling samt test af bremser på det nyeste og mest moderne udstyr. Læs mere på https://www.lindgaardauto.dk/ 

Flere Nyheder