Få professionel fysiurgisk massage på Amager

06 oktober 2020 Astrid Pedersen

Vi kan alle – eller, i hvert fald de fleste af os – blive enige om at massage er behageligt, afstressende og afslappende. Derfor er massage også en ganske uundværlig del af et spa ophold, og en dygtig massør helt obligatorisk i wellness afdelingen på et hvilket som helst luksus hotel.

Du har sikkert prøvet at få en blid og lækker massage på ferien til de varmere himmelstrøg, hvor massage som oftest tilbydes til turister. Men massage er så meget andet og mere end bare øjeblikkeligt velvære og afslapning. Vidste du for eksempel at du med dyb bindevævs massage kan opnå større smidighed og bevægelighed i dine led – og at en professionelt udført fysiurgisk massage, udført af en professionel massør, kan modvirke stress?

Massage – en helsebringende behandling

Hvis du udelukkende forbinder massage med behageligt nus på ryggen bør du unde dig selv en tur til en rigtig massør. Her vil du få en helt anden oplevelse – og langt mere holdbare effekter. Ved en rigtig massage arbejdes der nemlig i dybden med muskler og væv.

De fleste massører betjener sig af en række særlige teknikker, som involverer såvel tryk som strøg og som har til formål at fremme cirkulationen og løsne op for spændinger. Derved kan du opnå et langt bedre kredsløb, en mere effektiv udrensning af kroppens affaldsstoffer, og en permanent lindring af de smerter og det ubehag som muskelspændinger medfører. Og på den måde kan din krop bedre håndtere stress og andre belastninger.

massage på Amager hos dygtig massør

Med jævnlige besøg hos en fast massør vil han eller hun kunne lære di krop og dine skavanker at kende og således levere en behandling som er 100% tilpasset dine behov. Derfor bør du altid vælge den samme massør fra gang til gang, hvis du ønsker at få det optimale ud af din behandling. Bestil tid til massage på kaatsumassage.dk

Flere Nyheder