Find ny eller brugt truck hos din forhandler

02 april 2020 Astrid Pedersen
Find ny eller brugt truck hos din forhandler

I en virksomhed, hvor intern transport og logistik spiller en central rolle, er der brug for en vis kapacitet i form af dertil designede køretøjer og maskinel. Det drejer sig eksempelvis om fragt, gods og distributions terminaler, lager haller samt produktions og industri haller.

Her vil du typisk finde en vogn og maskin park bestående af gaffeltrucks, terminaltrækkere og terminaltraktorer samtcontainer-trucks, sidelæssere og diverse former for lifte. Disse maskiner letter byrden for medarbejderne på gulvet og effektiviserer work flowet ganske betydeligt. Faktisk ville de færreste af denne type virksomheder kunne klare sig uden disse maskiner og køretøjer.

Især gaffeltrucks har en særlig betydning. De stærke og manøvre dygtige gaffeltrucks sætter medarbejderne i stand til at læsse lastbiler, fragte vanskeligt håndterbart gods fra a til b, og anbringe tunge varer – eventuelt pakket på paller – på reol hylder mange meter over gulvhøje, alt sammen på sikker og effektiv vis. Og derfor er det vigtigt altid at have de gaffeltrucks man har brug for.

Find din gaffeltruck forhandler online

Hvis en gaffeltruck pludselig går i stykker, vil det hurtigt kunne mærkes på effektiviteten og produktiviteten i virksomheden. Du bør således som ansvarlig for driften sørge for at du har kontakt til en pålidelig forhandler af gaffeltrucks og andet maskinel, således at du hurtigt kan skaffe en afløser for din defekte gaffeltruck.

Hos ProTruck A/S finder du et bredt og velassorteret udvalg af de robuste og stabile gaffeltrucks fra den danske producent Hyster. ProTruck A/S fører alle de tilgængelige modeller af Hyster gaffeltrucks – og du kan tilmed vælge at købe en brugt version, hvis du ikke har behov for en splinterny gaffeltruck. Du kan også vælge at leje en brugt gaffeltruck, hvis du kun har brug for en ekstra gaffeltruck i en begrænset periode.

Se det store udvalg af Hyster gaffeltrucks på protruck.dk

Flere Nyheder