Har dit gulv set bedre dage? Sådan kan du gøre noget ved det

11 januar 2022 Kamilla Tolnø

advertorial

Ligesom det er tilfældet for alt andet, vil et trægulv blive slidt med tiden. Det tager ofte mange år, men efter et stykke tid vil man kunne se de overfladiske ridser og hakker – især hvis man har dyr eller små børn.  

Derfor er det godt at vide, hvad man kan gøre, i tilfælde af at ens gamle trægulv trænger til en kærlig hånd. I langt de fleste tilfælde er det nemlig ikke nødvendigt at skifte gulvet helt ud, også selvom det ser meget slidt ud.

Det kan nemlig ofte ordnes med en gulvafslibning eller afhøvling. Her går man simpelthen ind og fjerner det øverste, slidte lag af træet for at komme ned til det pæne og urørte træ nedenunder.

image

Er det noget, man kan gøre selv?

Har man erfaring på området, kan man godt slibe eller afhøvle sine gulve på egen hånd. Dog bliver det næsten altid anbefalet at få professionel hjælp til det.

Ellers risikerer man, at det går galt, sådan at man gør mere skade end gavn. Og det kan i sidste ende blive en dårlig investering, hvis man fx bliver nødt til at lægge et helt nyt gulv.

Derfor er det altid smart at vælge en professionel og erfaren samarbejdspartner. Vedkommende kan også vejlede dig ift. Både efterbehandling og vedligehold af dit trægulv.

Det kan du læse mere om inde på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-sjaelland/ .

Hvad koster en behandling af trægulve?

Måske du gerne vil have en idé om prisniveauet, inden du beslutter dig for, om du vil gøre noget ved dine trægulve eller ej.

Det kan dog være svært at sige noget om, hvad det koster, da det er helt afhængigt af den enkelte opgave. Til gengæld kan du altid vælge at tage direkte kontakt til et professionelt firma, da de kan give dig et både gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Flere Nyheder