Hvad koster en terrasse

27 februar 2020 Lotte Hindsberg
Hvad koster en terrasse

Solen skinner og grillen er tændt og vennerne er ankommet og i sidder indendørs for du mangler stadig lige at få lavet den terrasse. Men hvad koster en terrasse egentlig. Det kan du finde ud af ved at kontakte 3 tømrer og bede dem og at komme med en pris. Husk at tage forbehold for, hvilken type træ der er valgt. Ved at spørge 3 tømrer sikre du dig. at du ikke ved et tilfælde har fået kontaktet den dyreste. Tjek også Trustpilot og se hvad tidligere kunder har sagt om dem du har kontaktet. Ved at se hvad tidligere kunder skriver og se om der er noget der går igen flere gange, positivt som negativt, er der stor sandsynlighed for, at det samme sker hos dig. 

Få råd og vejledning

Inden du får bygget en terrasse er det en god ide at få råd og vejledning af tømreren. Både i forhold til hvilken træsort der er bedst, hvor du med fordel kan bygge træterrassen og hvor stor. Husk terrassen skal passe til huset og ikke omvendt. Overvej også om det kunne være en god ide at få en overdækket terrasse, der giver flere muligheder for at bruge terrassen. 

Husk at vedligeholdelse

Få også gode råd til hvordan du bedst kan vedligeholde din nye terrasse af din tømrer. Det er vigtigt at du med jævne mellemrum giver din træterrasse en omgang træbeskyttelse. Husk at vaske terrassen først, så den er fri for grønne alger og andet snavs. Terrassen har bedst af at tørre før du giver den træbeskyttelse. Den skal mættes, men ikke sejle. Så hellere give en ekstra omgang. Vær særlig omhyggelig med enderne, der er mere udsatte. Tjek også om der er planker, der burde udskiftes, fordi de er rådne eller søm og skruer, der også bør have lidt opmærksomhed. 

Flere Nyheder