Hvem kan have glæde af en alkoholbehandling?

06 april 2020 Astrid Pedersen
Hvem kan have glæde af en alkoholbehandling?

Måske tænker du, at du ikke er i målgruppen for behandling af alkoholmisbrug. Du drikker sikkert ikke nok, og faktisk går det jo udmærket med at passe både job og sociale forpligtelser selv om du måske får en tår mere over tørsten end det umiddelbart er tilrådeligt.

Men her tager du fejl. For det første er der med din prognose rigtig gode chancer for at du kan få et liv uden misbrug og afhængighed, hvis du vælger at gå i behandling med det samme. Du har stadig en vis form for dømmekraft og evne til at tænke klart i behold – og det er ikke sikkert at du har det om et par måneder. For det andet går et misbrug ikke væk af sig selv. Det vil tvært imod eskalere, og på sin vej udrydde alt hvad der hedder selv erkendelse og kritisk sans hos dig. Og så kan det sagtens være, at det er for sent for dig at komme i behandling, for din motivation vil med stor sandsynlighed ryge samme vej.

Hvor kan jeg få en effektiv alkoholbehandling?

Derfor bør du smede mens jernet er varmt, og opsøge professionel alkoholbehandling på et misbrugscenter. Når du lader dig indskrive til alkoholbehandling på et misbrugscenter som for eksempel Behandlingscenter Stien, vil du opleve at blive behandlet med respekt og omsorg – og der er ingen, der dømmer dig.

Behandlingscenter Stien behandler alkoholmisbrug ved brug af Minnesota kuren tilsat elementer fra evidens baseret terapi, og du vil modtage behandling såvel i grupper som på indviduel basis. Du vil være indlogeret på centeret og således afskåret fra dine vante rammer og de fristelser, som lurer overalt i form af våde varer. Og du vil altid kunne snakke med en af de dygtige og kompetente misbrugskonsulenter, som altid er til stede på centeret.

Læs mere på behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling

 

 

Flere Nyheder