Hvorfor skal jeg vælge strømpebukser?

08 januar 2020 Astrid Pedersen
Hvorfor skal jeg vælge strømpebukser?

Strømpebukser er måske ikke den type beklædning, som slår dig som den allermest frække og forførende variant over temaet strømper. Når vi snakker sexede strømper, er det først og fremmest de fine selvsiddende strømper eller thigh high strømper, vi tænker på – eller måske de tynde og delikate silkestrømper, som skal bruge en hofteholder for at blive på plads. Disse strømper kan nemlig bruges uden trusser – og hvilken mand tænder ikke på dette!

Et par strømpebukser udmærker sig dog derved, at du slipper for den til tider grimme og ucharmerende bule, som kan opstå på låret der hvor en selvsiddende strømpe vil gnave sig ind. Og du slipper for at skulle bruge en hofteholder, hvilken kan være en fordel, hvis du foretrækker at være iført en kropsnær kjole, hvor enhver bule vil forstyrre helheds indtrykket.

Kan strømpebukser være frække?

I modsætning til hvad mange mennesker tror, kan man sagtens finde strømpebukser, som både er frække, flirtende og forførende. Det handler bare om at købe ind de rigtige steder.

Hos Love Lingeri finder du et stort og velassorteret udvalg af strømpebukser i flere forskellige størrelser og udformninger. Du kan for eksempel vælge et par lækre, tynde strømpebukser med den klassiske søm bag på, som vi kender fra 50’ernes film – eller hvad med et par netstrømper? Og skal det være ekstra og særlig sassy, findes der faktisk strømpebukser uden bund. Disse strømpebukser kombinerer så at sige det bedste fra strømpebukser med det frækkeste fra selvsiddende strømper!

Hvilke strømpebukser skal jeg vælge?

Der findes således mange forskellige typer strømpebukser at vælge imellem. Skal du bruge et par strømpebukser til hverdag, kan det anbefales at vælge en kraftig variant med et højt antal denier, da de er mere solide. Til festlige lejligheder kan du gå efter de tyndere modeller – eventuelt med shine eller en flirtende dekoration. Du kan se hele udvalget af strømpebukser på https://www.love-lingeri.dk/stromper-leggings/strompebukser 

Flere Nyheder