Lad en professionel fikse din Iphone

17 maj 2020 Lykke Holzmann Søby

Folk forveksler ofte Apples garanti med reparationstjeneste. Men garantien er virkelig kun beregnet til at beskytte kunderne hvis den telefon de har købt, er defekt lige fra starten. Selv i tilfælde af at du taber den, spilder vand på den, eller på anden måde selv er skyld i at telefonen går i stykker, sækker Apple’s garanti ikke.

Hvis uheldet er ude, har du derfor tre muligheder: Den første mulighed er at få en helt ny telefon eller endda sende den til en tredjeparts iPhone-reparationstjeneste. Men du kan risikere at skulle binde dig i helt op til 2 år. Desuden kræver det en minimumsdatatjeneste. Du skal også standse dien kontrakt du har for den ødelagte telefon, ellers står du til og skulle betale to kontrakter i en længere periode, i tilfælde af at du hverken er en professionel kunde eller er kvalificeret til en begyndende opgradering. Det kan blive en dyr omgang.

Den anden mulighed er at du selv reparerer telefonen, men der er mange ting der kan gå galt, hvis man selv skiller sin telefon ad, så denne metode kan ikke anbefales.  

Den tredje og bedste mulighed er en iphone reparation i Frederikshavn. Det er uden tvivl den billigste løsning. Baseret på skadetypen koster disse tjenester meget mindre end en helt ny telefon og alle de problemer det kan medføre. En Iphone reparation der udføres af en ekspert, giver dig også mulighed for at holde dig væk fra fremtidige uheld.

Selv hvis du vælger at købe en splinterny telefon, lønner det sig dog at sende din nuværende til en iPhone-reperatør. Du kan derefter tjene lidt på den, ved at sælge den – enten til butikken eller sætte den på DBA.

Når du søger efter den mest effektive løsning til at reparere din smartphone, er den allerbedste plan at få lavet af en specialist og holde sig væk fra besværet. Du kan få fat i eksperter, der er specialiserede i iphone skærmreparation.

Flere Nyheder