Man kan godt blive rig på ejendomshandel

27 januar 2020 Anders Lundtang Hansen
Man kan godt blive rig på ejendomshandel

Ejendomsspekulation er ikke noget nyt.

Man kan spore den slags virksomhed langt tilbage i tiden, og man kan godt strække den og sige, at det kan sammenlignes med, når de gamle imperier koloniserede større landområder og ekspanderede – dem, der ejede mest jord, havde mest magt.

Den slags er fortsat helt frem til koloniseringens tid i 1800-tallet, og selvom de gamle kolonier er blevet afviklede og selvstændige, så er der stadig nogle, der står ved magt. Se bare på forholdet mellem Grønland og Danmark.

Men selv da man begyndte at tale om ejendomshandel på lovlig vis, så var det meget nemt at tilrane sig områder i den nye verden, fx USA, da den slags ikke var organiseret på samme måde, som det er i dag. Man skulle bare eje noget jord, og det var billigt, så kunne man begynde at bygge.

Har man stadig den slags jord i dag, så vil den med største sandsynlighed være mange penge værd.

Det er dog de færreste, der har mulighed for at vente så længe, og om man så lever af salg af ejendomme, eller man køber og sælger den slags for at tjene penge ved siden af, så skal den slags helst foregå nu om dage.

Nogle rådfører sig med eksperter om, hvor de skal lægge deres penge, mens andre undersøger den slags sager nærmere; andre slår sig af samme grund sammen, da en kyndig ekspert kan mange kapitalen til at investere de rette steder.

Den slags samarbejder er bestemt ikke nye, og de finder stadig sted, for hvis man er virkelig god til ejendomshandel, så kan tjene tykt på det, om man så erhverver sig dem til at sælge videre med fortjeneste, eller man udlejer dem som boliger eller butikker.

Nogle spekulanter står allerede parate ved opførelsen af nye bygninger, så de kan være med, inden der overhovedet er opført nogle.

Du kan erhverve sig ejendomme her blandt flere steder: https://laksoeerhverv.dk/ 

Flere Nyheder