Min bror har fået en drikkevandskøler

Min bror har fået en drikkevandskøler

Det er slet ikke sjovt at have ondt i hovedet. Jeg jobber for et mediebureau, hvor undertegnede hver eneste dag har en hel del opgaver. Det er hårdt arbejde. Specielt når man går rundt med hovedpine. Jeg vidste faktisk ikke hvad årsagen var til hovedpinen før jeg fik en vandkøler. Sådan en smart drikkevandkøler kurerede fuldstændigt min irriterende hovedpine samt hjalp mig med at nyde mig eget arbejde endnu engang. Før var hovedpinen en del af hele min dagligdag. Jeg begyndte dagen ved at indtage hovedpinepiller samt et krus med te. Jeg er sådan en person som elsker drikkevarer i meget minimale portioner. Eksempelvis drikker undertegnede slet ikke  almindeligt kaffe, dog espressoshots. Jeg drikker ikke tit nogen form for vand på mit arbejde. Når undertegnede så kommer hjem til min lejlighed driker undertegnede typiske blot et meget lille krus vand eller saft, såvel som en smule cola. Jeg ved udemærket godt at rent vand er sundere at indtage, men vandet i vores lejlighed er simpelthen virkelig ulækkert. Vandet er utroligt kalket, og smager ikke specielt godt. Det ændrede sig med drikkevandskøleren. Men undertegnede var nu også helt vant til at fungere dagligt med ondt i hovedet. Min egen læge kunne ikke forklare hvor den kom fra, eller hvad undertegnede skulle stille op med den.

Så en  dag snakkede undertegnede sammen med min tætte kollega i vores pause omkring vores køkken. Alt vores opvask var helt kalket, fordi opvaskemaskinen var helt tilstoppet. Min kollega og jeg kom også ind på hvordan vandet ligeså smagte grimt. Den kollega fortalte at vi havde muligthed for at modtage sådan en vandkøler. Sådan en stor drikkevandskøler som var sat til vores vand. Det ville rense samt nedkøle alt vandet så det ville blive bedre at indtage. Jeg var ret mistroisk omkring sådan en vandkøler ville kunne gære den enorm forskel. Selv med en drikkevandskøler ville vandet muligvis stadigvæk smage grimt. Jeg fortalte det var en god ide, men det var meget vigtigt med mange flere interesserede. Jeg kommer sikkert alligevel ikke til at benytte vandkøleren særlig meget.

Det viste sig faktisk at min kollega senere har talt sammen med de andre ansatte på arbejdet. Alle de andre synes det var smart med sådan en vandkøler, de har spurgt vores overordnede om vi ikke ville købe sådan en drikkevandskøler. Selvom at undertegnede ikke var pjattet med hele denne ide har undertegnede intet problem med det, i tilfælde af at vi modtog sådan en. Chefen lod sig overtale og han bestilte sådan en meget smart vandkøler som kunne stå i køkkenet, var tilsluttet vores egne vandrør. 2 uger tid efter var et par professionelle mænd på visit og installerede vandkøleren. I starten var undertegnede ikke interesseret i at indtage vand fra drikkevandskøleren. Men efter kun enkelte dages tid, hørte undertegnede de andre ansatte tale omkring hvor dejligt vores vandt var blevet. Jeg bestemte mig for  at jeg ville prøve vandkøleren af. Jeg greb et lille krus koldt og rent vand og smagte på det. Vandet var fuldsrændig fantastisk. Det var omtrent ligesom at indtage almindeligt kildevand. Jeg var hurtigt sådan en fast besøgende nær vores drikkevandskøler, og kunne sagtens indtage 4 glas rent vand fra vandkøleren hver eneste dag.

Lige pludselig opdagede undertegnede noget. Min kaftige hovedpine var gået helt væk. Jeg var meget energisk tidligt om morgenen og jeg har ikke behov  for hovedpinepiller mere. Det eneste undertegnede manglede for at slippe helt af med den kraftige dunken i hovedet var meget mere indtagelse af vand. Efter vi har fået  sådan en drikkevandkøler er undertegnede faktisk blevet mere glad på mit arbejde. Jeg ville meget gerne sige tak til mine arbejdskollegaer for at de ville bede om den smarte vandkøler. Skønt undertegnede ikke mente den var noget so man burde have, så havde en drikkevandskøler virkelig ændret mit liv.

Comments are closed.