Rydning af dødsbo med styr på tingene

28 januar 2020 Emilie Jacobsen
Rydning af dødsbo med styr på tingene

Når du skal have ryddet et dødsbo i forbindelse med et dødsfald, er det rart for dig, at der er styr på det hele. Det er med til at gøre, at du kan føle dig tryg og sikker gennem hele processen og vide, at du får dine penge. Når du vælger et firma at samarbejde med om opgaven, er det derfor vigtigt, at du sørger for at sikre dig, at du får det hele på kontrakt. 

Et af de steder, hvor du kan være sikker på, at der er styr på tingene i forbindelse med salg af dødsbo, er hos Marskandiseren i Store Kongensgade. De har mange års erfaring med at rydde dødsboer. De ved derfor, hvor vigtigt det er at have aftalen på skrift. Både, så du ikke føler dig snydt senere, og så de kan være helt sikre på, hvad de har aftalt med dig. Læs mere her

Når I er blevet enige om vurderingen og har underskrevet kontrakten, kan du vælge mellem at få pengene i hånden eller at få dem overført til din konto. Får du pengene i hånden, vil der selvfølgelig stadig være kvitteringer på dem, så du kan dokumentere, hvor du har dem fra, hvis du får behov for det. 

Hvis der er nogle ting i dødsboet, som du gerne vil beholde, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at fjerne dem, inden du får foretaget vurderingen. Hvis det er værdiløse ting – for marskandiseren – for eksempel personlige papirer og familiefotos, vil det også i nogle tilfælde være muligt at aftale, at du får dem udleveret, når de støder på dem. I nogle dødsboer kan der være så mange ting, at det kan være svært for dig at finde ud af, hvor du skal lede efter dem. Derfor kan det være rart for dig, at du kan få dem til at holde øje med dem. 

Flere Nyheder