Stilrent, skandinavisk lampedesign til det moderne hjem

16 december 2019 Simone B
Stilrent, skandinavisk lampedesign til det moderne hjem

En vigtig del af indretningen

Hvilken belysning man vælger i sit hjem, har naturligvis meget at sige for det samlede udtryk. Der findes et væld af forskellige typer lamper og pærer, og hver sætter de deres særegne præg på hjemmet, hvori de pryder. Mens nogle mennesker foretrækker hyggelig og afdæmpet belysning, er andre til et koldere og skarpere lys. Lampens styrke og udformning afhænger naturligvis også af, hvor i hjemmet den er placeret. Uanset ens smag og behov er markedet for belysning stort, og kan måske være en smule svært at navigere rundt i. Men er man til stilrene lamper i klassisk simpel, skandinavisk stil, så kan det være en idé at se nærmere på de mange, fine lamper fra det danske mærke MENU.

Skandinavisk og kvalitetsbevidst belysning

Hos AndLight forhandler de alle de populære lamper fra MENU. Du kan gå på opdagelse i det store udvalg af alt lige fra den populære JWDA-pendel og bordlampe til tidsløse loftslamper i messing, bronze og andet. MENUs poplære brand stammer tilbage fra 1978, hvor de begyndte at skabe deres kreative og stilrene løsninger til det moderne hjem og det moderne liv. Alle lamperne er simple, men delikate at se på og ikke mindst er de i høj kvalitet. MENU arbejder med mange forskellige kreative designere, som har deres daglige virke i arkitekt- og designverdenen. Herudover samarbejder de med lokale håndværkere verden over, hvilket er med til at skabe lampernes kvalitetsbevidste og unikke udtryk. 

Er du til skandinavisk design, blød minimalisme og funktionelle lamper til det moderne hjem, så se meget mere til AndLights store udvalg af MENU lamper. Gå eksempelvis på opdagelse i de smukke JDWA bordlamper i hvid marmor, poleret messing eller børstet stål eller de minimalistiske loftslamper fra Tribeca-serien, som blandt andet fås i sort og elfenben. Tag selv et kig på disse samt meget mere fra MENU lamper her. 

Flere Nyheder