Tage til landbrug og industri

27 januar 2020 Astrid Pedersen
Tage til landbrug og industri

Skal du have lagt nyt tag på bygningerne i din landbrugs ejendom – eller måske renoveret et eksisterende tag? Så bør du ikke overlade opgaven til hvem som helst. Landbrugstag er en helt særlig disciplin, og arbejdet med lægning af landbrugstag bør kun løses af professionelle fagfolk med den rette special viden.

Find din taglægger i Sønderborg

Er du bosat på Als eller i det sydøstlige Jylland, hedder din taglægger Baagø Knudsen ApS. Hos Baagø Knudsen ApS er du sikker på at få den bedste service, de laveste priser, og – frem for alt – en sikker løsning på dine opgaver med taglægning på stalde, lader eller foderhaller. Baagø Knudsen ApS har nemlig mange års erfaring inden for netop disse områder, og kan derfor hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Tagarbejde inden for landbruget ved Baagø Knudsen ApS

Virksomheden Baagø Knudsen ApS har landbrugs byggeri som sit speciale. Gennem årene har Baagø Knudsen ApS oparbejdet en stor erfaringen inden for landbrugtage, og har lagt mange tage på såvel stuehuse som staldbygninger, foderhaller, silo anlæg og lader. Du kan trygt kontakte Baagø Knudsen ApS for et tilbud på taglægning eller renovering af dit tag.

Halbyggeri – en sag for Baagø Knudsen ApS

Baagø Knudsen ApS har igennem årene udført mange forskellige former for arbejde i forbindelse med opførelse af industri haller, lager haller og produktions haller. Denne form for byggeri er særdeles krævende, ikke mindst på grund af omfanget af opgaven og det areal der skal dækkes.

Samtidig er der mange regulativer, som skal overholdes, når der opføres erhvervs byggeri i sådanne volumener – og dem er Baagø Knudsen ApS selvfølgelig helt up to date med. Baagø Knudsen ApS har også halbyggeri i forbindelse med landbrug på cv’et, eksempelvis haller til opbevaring af afgrøder, såsæd eller foderstoffer.

Du kan læse mere om Baagø Knudsen ApS på baagoeknudsen.dk

Flere Nyheder