Tjek boligselskaberne for ledige boliger i provinsen

04 april 2020 Lotte Hindsberg
Tjek boligselskaberne for ledige boliger i provinsen

Hvis du overvejer at flytte og ikke har tungtvejende årsager til at blive i det område, hvor du allerede er, kan du overveje at se på udbudet i provinsen. Her er det ikke alene oftere nemmere at finde en bolig, men den vil højst sandsynlig også være billigere og større end hvad du kan få i storbyerne. Nogle kan du spare op til 8000 kr. på en standard familiebolig.

Samtidig er kommunerne klar over, at der skal noget ekstra til for at tiltrække nye borgere, så ofte vil deres service være markant bedre, end den du vil opleve i storbyerne. Du kan evt. se mere her https://www.nrsb-boligselskab.dk/.

Bedre service fra kommunen

Kommunerne i provinsen er klar over, at der skal noget ekstra til for at tiltrække nye borgere og det gør de ved blandt andet at yde en bedre service til de borgere, der bor i kommunen. Der vil typisk være en lavere normering i skolerne og pladsningsanvisningen, samt mindre ventetid. Der vil være et stort og flot udbud af aktiviteter til både børn og voksne og ofte vil der kun være 30-60 min til den nærmeste storby, hvis man ønsker at se noget andet end lokalområdet eller forsat ønsker at arbejde i byen.

Samarbejde mellem virksomheder og kommunen

En af det ting der får mange til at tøve er om det er muligt at få et job, men mange kommuner har været inde og lave aftaler med de lokale virksomheder. Aftalerne betyder også at virksomheder der tøver med at flytte også har en større mulighed for at finde kvalificeret arbejdskraft og derfor bliver tiltrukket af mere plads og lavere huslejer. Det er dermed en aftale der kommer alle til gode. Kommunen, borgere, virksomheder, men også boligselskaberne, der nemmere kan udleje deres boliger og bruge det som et effektivt markedsføringsværktøj.

Flere Nyheder